Diverse

Camera supraveghere video PNI IP11MP 720p wireless cu IP de exterior si interior pentru Wifi400

Descriere

Camera supraveghere video PNI IP11MP 720p

Functie P2P si rezolutie HD

Camera IP11MP are optiunea de a fi accesata rapid prin conexiune P2P, fara necesitatea configurarii router-ului. Rezolutia imaginii redate de aceasta camera este de 1280 x 720 pixeli, ceea ce va asigura o imagine de foarte buna calitate. Camera este compatibila doar cu NVR-ul din kit-ul PNI House WiFi 400.

Kit supraveghere video PNI House WiFi 400 NVR

Vizualizare chiar si in conditii de iluminare scazuta

Camera cu IP PNI IP11MP are in dotare 36 leduri infrarosu, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte pe o distanta de pana la 30 m. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil si in timp real.

Specificatii

Caracteristici generale

Tip Camera de supraveghere
Tehnologie IP wifi
Rezolutie senzor (pixeli) 1.0 Mp
Rezolutie video (pixeli) 1280X720px
Interfata 1 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Iluminare minima (lux) 0 Lux
Lentile Lentile fixe 3.6mm
Protocoale suportate TCP/IP HTTP, NTP, IGMP, DHCP, UDP, SMTP, RTP, RTSP, ARP, DDNS, DNS, HTTPS 802.1XP2P
Alimentare 12V / 1A
LED-uri indicatoare 36 IR led
Altele Distanta WIFI pana la 100 m (in camp deschis) Control de la distanta de pe telefon (Android, iOS)
Dimensiuni (D x H x W mm): 180 x 63 x 61
Greutate 310 g

Router wireless N450 TP-Link TL-WR1043N, Gigabit

Descriere

Router Wireless TP-Link TL-WR1043N Gigabit, N450Mbps

La fel de puternic precum pare

TL-WR1043N Router Gigabit Wireless N 450Mbps este o versiune imbunatatita cu un exterior nou si o performanta mai buna. Dispunand de o solutie de chipset noua, TL-WR1043N poate oferi o viteza mai rapida pe fir si wireless si o acoperire wireless mai puternica pentru o experienta imbunatatita in retea.

Modul Speed Boost – Creste viteza Wireless pana la 450Mbps

Odata ce modul de crestere a vitezei este activat pe pagina de administrare Web, poti creste viteza wireless a TL-WR1043N pana la 450Mbps. Cu viteze de pana la 450Mbps, te poti bucura de streaming video HD si jocuri online cu o experienta mult mai fluida decat 300Mbps.

Acoperire extinsa – 3*5dBi antene

3 antene externe de 5 dBi, combinate cu tehnologia antenei de inalta calitate, ofera utilizatorilor acoperire wireless mare si o intensitate mai puternica a semnalului wireless de oriunde,
intr-o casa mare sau intr-un birou.

Conexiune Gigabit completa prin cablu

Cu cinci porturi Ethernet incorporate, TL-WR1043N poate furniza conexiuni rapide si stabile la toate dispozitivele tale preferate prin cablu, inclusiv console de jocuri, televizoare inteligente, DVR-uri si multe altele.

Configurare si gestionare usoara

Configureaza TL-WR1043N in cateva minute gratie interfetei sale web intuitive si a aplicatiei Tether puternice. Aplicatia
TP-Link Tether ofera cea mai usoara modalitate de a accesa si gestiona routerul pe smartphone si iti permite sa incepi sa te bucuri de noul dispozitiv mai repede ca oricand!

 

OnePlus 5 Dual Sim 64GB LTE 4G Negru 6GB RAM

Informatii despre produs
Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza. Se poate folosi liber in orice retea mobila, nefiind codat. Meniul e presetat in limba engleza si are toate limbile internationale. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de : un incarcator original pentru una dintre prizele internationale, un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, o garantie standard de 24 de luni asigurata de partenerul nostru Service Return, un manual de instructiuni in limba romana si un multumesc din partea noastra.
Poate fi gasi pe https://www.quickmobile.ro/